Muži A se představí na Poháru ČP

27.08.2014 14:05

Dobrý den, 
zdravíme všechny příznivce uničovského florbalu. Srpen se nám blíží pomalu ke konci a to znamená jediné, další sezóna už pomalu ale jistě klepe na vrátka. Již tento víkend mužské "A" vstupuje do úvodního turnaje Poháru České pojišťovny 2014/15 konaném na horké půdě Prostějova a Kostelce na Hané. V sobotním dvojutkání Uničovští změří nejprve své síly s FBK Valašské Meziříči a ve večerním utkání s SK K2 Sportcentrum Prostějov, které pokaždé přináší skvělou podívanou. V neděli muži sehrají opět dvojci utkání a to proti F.B.K. Štajgřy Ostrava a skupinu ukončí zápasem proti dalšímu ostravskému výběru Pirates Ostrava, oba dva nedělní soupeři jsou pro Uničov velkou neznámou, a tak body ze sobotních duelů by jistě byly velkým plus.
Nutno podotknout, že během letní pauzy doznal kádr mužů "A" pár změn, k tomu všemu se přidala marodka hned v úvodu sezóny, a tak trenér L. Jemelka byl donucen operovat s co nejmenším počtem původních hráčů "A" mužstva. Stávající kádr doplnil mladými hráči, kteří jsou velice ambiciózní a snaha o ukotvení se na soupisce "A" bude jistě velkou motivací dostat ze sebe to nejlepší.
Doufejme tedy, že muži odjedou po víkendu s postupovým výsledkem a co nejlepším umístění v tabulce do následujících kol Poháru ČP. Takže držme pěsti a florbalu zdar!