Víkend bez bodu

29.10.2014 14:45

Víkend bez bodu, tak by se dal shrnout víkendové představení domácích mužů A.
V sobotu podvečer sehrálo áčko zápas proti SFK Kozel Počenice, soupeř také ze spodní části tabulky. První třetina toho po střelecké stránce příliš nenabídla ale přesto byla pro uničovské vítěznou, když se po samostatné akci trefil L. Jemelka a zvyšoval tak na 1:0 pro domácí. Vše vypadalo doposud nadějně. Poté co se vrátili oba celky po první přestávce z kabin, jakoby se stalo cosi zázračného, ale pro hostující tým. Domácí úplně herně odpadli a otěže zápasu jasně převzali Počenice. Druhá třetina končí 0:3 ve prospěch hostů. V poslední části utkání se Uničov zmohl pouze na jedinou branku zato Kozel dal domácím lekci z produktivity a přidal další čtyři branky. Konečný stav utkání 2:7 pro hosty.
Sobota dopoledne přinesla střetnutí domácích se Spartakem Hluk, který po sobotním skalpu 12:7 ze Šumperka přijel velmi dobře naladěn. Domácí však šli do dalšího utkání s odhodláním odčinit sobotní prohru a zpravit si tak chuť. Hra se od prvních minut přelévala z jedné strany na druhou, hrál se bojovný florbal na obou půlích, vše se změnilo po vyloučení domácího P. Galetky. Hostí neváhali a ihned využili početní výhody. Krátce poté co se domácí vrátili do plného počtu však inkasují podruhé. Těsně před koncem se ještě podařilo snížit opět L. Jemelkovi po asistenci M. Rotrekla., první třetina 1:2. Začátek druhé třetiny se domácím velmi povedl, po bleskovém využití přesilové hry kdy pasem P. Škody před bránu zavěsil do prázdné M. Macho 2:2. Zanedlouho se podařilo hostům zvýšit na 2:3 a následné současné vyloučení Škody a Rotrekla na 2 minuty posílají hosty do přesilovky pět na tři. Ta je ihned využita a Hluk vedl 2:4. Necelých 20 sekund a skóre se opět pohlo na 2:5 pro Hluk. Před koncem druhé části se domácím podařilo ještě snížit na 3:5 po nahození P. Škody doráží M. Macho, ale Hluk přidává a do šaten se jde za stavu 3:6. 
Ve třetím dějství to bylo se skóre jako na houpačce, domácí snižují na 4:6 po důrazu V. Galetky, ale Hluk opět trestá a zvyšuje na 4:7. Po necelé minutě reagují domácí a je to záhy 5:7 po trefě P. Galetky. Poslední hřebíček a konec nadějí na zvrat zasazují v 58. min hosté na 5:8. Smířit se s tím nechtěl L. Jemelka a po samostatné akci přímo z bodu pro vhazování koriguje skóre na 6:8. Konečný stav tedy 6:8 pro Spartak Hluk.