Muži z Havířova se 3 body

10.12.2012 13:03

Uničov X Slávia-Haviřov 5-2

První zápas v Havířově začal podle našich představ a už ve druhé minutě skóroval na 1-0 Kristian Dufek, po přesné přihrávce Lukáše Jemelky. Tahle dvojice zvýšila ve dvanácté minutě na 2-0 za asistence Marka Rotrekla, který zkušeně clonil před brankou soupeře.

Nepozornosti před naší bránou využil soupeř a poslal míček do naší sítě a snížil v přesilovce během druhém třetiny na 2-1. Druhá třetina a třináctá minuta byla pod taktovkou nahrávajícího Pavla Galetky a přesným zakončením Tomáše Zacha - zvýšeno na 3-1 pro Uničov. Hra byla z naší stránky rychlá a přesná a využívali jsme toho, že soupeř nebyl aktivní, jak jsme čekali.

 Ve třetí třetině a necelé minutě hry dostáváme gól a je sníženo na 3-2. Uběhla druhá minuta, kdy dostal od Tomáše Vojáčka krásnou přihrávku Pavel Galetka a zavěsil do pravého rohu brány, čímž zvýšil na 4-2. Ve čtrnácté minutě, kdy byl vyloučen Kristian Dufek, jsme hráli v oslabení a netrvalo dlouho a byl odvolán brankař soupeře. Při hře 6 na 4 došlo ke kolizi Lukáše Jemelky a soupeře, toho využil Marek Rotrekl a zvýšil do prázdné branky na konečných 5-2. Především musím pochválit našeho gólmana Patrika Šenka za spoustu krásných zákroků.

Uničov X Přerov

Zápas proti Přerovu začal hodně špatně. Během prvních tří minut jsme dvakrát inkasovali, jak po našich chybách, tak opět z nedůslednosti. To do značné míry ovlivnilo celý zápas, protože jsme museli neustále dotahovat.

Do druhé třetiny jsme nastoupili za nepříznivé výsledku 3:0 pro Přerov. Naše hra se trošku zlepšila, dokázali jsme se znovu dotáhnout na rozdíl dvou gólů, ale to bylo z naší strany bohužel vše. Pokaždé, když jsme se nadechli k obratu, soupeř téměř okamžitě znovu zvýšil.

Nedá se říct, že šance bychom neměli, jednak se nám je nedařilo proměnit, ale je nutné poznamenat, že tentokrát nás soupeř z Přerova přehrál. Bohužel to znamenalo konečnou prohru 7:4.