Muži B totálně propadli.

05.03.2014 07:31

Sobotní ráno a Uničovské béčko se vydalo do Litovle, aby se utkalo o body, které určují postavení v tabulce. První zápas nás čekala Mohelnická pěchota. Zápas se od začátku nejevil dle našich představ a už v 3:10 A. Štěpánek nestihl zabránit tlaku soupeře. Přečíslení, které nastalo, soupeř využil a gólman neměl šanci – 0:1.  M. Rotrekl se rozjel a chtěl srovnat skóre, ale bohužel ostré náboje nechal na lavičce. 4:42 - staré dobré přísloví říká: Nedáš, dostaneš. - 0:2. V čase 5:03 M. Mrvka si zřejmě spletl stranu nebo hráče a poslal míček rovnou na čepel soupeře, který nezaváhal 0:3.

M. Chlup chtěl napodobit soupeřovo tažení, ale bohužel Fanynka obdržela suvenýr v podobě míčku. Blíží se konec první třetiny a i mistr tesař se utne, L. Jemelka nahrál přihrávku naslepo rovnou na soupeře a máme vymalováno 0:4.

Druhá třetina, J. Benda poslal přesnou přihrávkou na L. Jemelku, ale míček skončil v bufetu.

L. Doubrava a M. Chlup napodobili střelbu předešlé dvojice a byli jsme však jako na vojenském cvičení na Libavé. Dříč M. Rotrekl vybojoval míček a nabíhající L. Jemelka chtěl překvapit gólmana, ale ten bohužel měl neprůstřelnou vestu. V čase 4:58 jsme konečně prostřelili mohelnický val, když M. Rotrekl rychlým protiútokem snížil stav na 1:4.  6:24 - M. Rotrekl si chtěl znovu spravit chuť, když prohodil protihráče, ale proti přesnému zakončení byl opět gólman. 6:42 nastal rychlý protiútok a Mohelnice nás převálcovala jako Volisova družina a dílo bylo dokonáno - 1:5. 7:02 – opět M. Rotrekl vytvořil protiútok, krásnou střelou vystřelil, ale trefil pouze tyč svatyně, ozvěna byla slyšet až u správce haly. 7:22 nastala odveta, Mohelnice se do nás pustila jako hejno splašených vos a míček zatlačili do brány pomalu i s gólmanem – 1:6. R. Lukas nestačil na rošádu soupeře a než zjistil, jakou to hrají partii, tak už si jenom otřel pot z čela - 1:7. Nadějné duo K. Dufek a M. Venus obvolím výpadem a odcházíme do třetí třetiny za stavu 2:7. V čase 2:53 třetí třetiny L. Jemelka volí pěknou přihrávku na J. Bendu, ale ten promáchl jako sedlák cepem ve stodole. 4:36 – K. Dufek založil útok, ale škoda že si neporozuměli s M. Chlupem. 4:36 už máme pocit, že obrana je tak unavená natolik, že pouští soupeře, a ten si dělá, co chce – 2:8. 10:22 K. Dufek volí sólový únik, ale pouze stačil odeslat zprávu gólmanovi, že se blíží konec třetí třetiny. 11:49 -  M. Mrvka nazvedl čepelí vystřelený míč na gólmana a ten končí za jeho zády – 2:9.

Závěrem: Naše oslabené béčko narazilo na posílenou Mohelnici a ta toho využila, tak snad příště???

 

 

Po dvouhodinové pauze jsme se postavili proti Kostelci na Hané. Sestavu jsme neměnili a čekalo se jak, se vyvine první třetina. Domluva zněla jasně, už žádný chyby!!! V čase 3:55 jsme zaspali a neuhlídali obrané pásmo – 0:1. 5:44 L. Doubrava, který nepokryl svého hráče, ten poté neměl moc práce se prosadit – 0:2. 7:11 M. Rotekl chtěl ztrestat troufalost soupeře, ale chybělo mu střelecké štěstí. 7:24 - naše troufalost byla, po zásluze potrestána 0:3. 12:04 krupobití pokračuje, ale bohužel místo deštníků držíme síto a to doslova – 0:4. 12:44 – 0:5!!!!!

Do druhé třetiny musela nastat razantní změna a tak jsme to stáhli na dvě pětky, a bylo to herně znát. Na začátku třetiny M. Rotrekl nahrává L. Jemelkovi, ale ten jen oprášil prach s časomíry.

6:38 opět M. Rotrekl chce vyzkoušet postřeh gólmana, ale míč nabral jiný směr, jako by zatáhl soupeř za výhybku. 7:21 naše prokletí končí S. Štork, který se uvolnil s míčkem, našel nabíhajícího L. Jemelku, který se nemýlí – 1:5. 9:28 útočný M. Venus vyběhl do útočného prostoru, kde se sbíhala křídla, ale jeho chamtivost vyšla na zmar. Zato soupeř prokázal kombinační hru a zvyšuje skóre na 1:6.  11:11 - K. Dufek vybojoval míček, našel A. Štěpánka, ovšem ten to nezvládl střelecky zakončit. Druhá třetina byla mnohem lepší a bylo na co koukat, hrálo se nahoru a dolu.

Nažhaveni druhou třetinou jsme chtěli strhnout třetí třetinu v náš prospěch, ale to by nesměl A. Pavlát zřejmě dočítal druhou kapitolu Robinsona, protože neuběhala ani minuta a stav se měnil na 1:7.

Rozzuřený toreador L. Doubrava v té samé minutě poslal soupeře za hrazení a vyfasoval 2 min.

Rozjetý LEO EXPRES M. Rotrekl flopem prohodil míček přes soupeře a ten se dostal až k L. Jemelkovi, který přesným doklepnutím zakončil na 2:7.  K. Dufek provětral celou kosteleckou pětku a své tažení skvostně zakončil, snížil na 3:7. Stačilo málo a opět nás ztrestali - 3:8 V závěru nás podržel A. Pavlát,  když se po míčku vrhl jako rybář po štice. A. Štěpánek, K. Dufek a M. Venus zahráli jako filharmonie, na výbornou 4:8. L. Doubrava zahrál rukou a vysloužil si zato 2 minuty natvrdo, soupeř toho využil a skóroval 4:9. Co dodat na závěr: Dnes nebyl náš den.