Muži B se 3 body

23.11.2012 13:07

Uničov x Libina

V neděli 18. 11. 2012 jsme vyrazili na třetí turnaj do Litovle. V prvním zápase nás čekal tým Libiny. Naše družstvo značně oslabené o juniory, kteří buď kvůli zranění z předchozího dne či vlastní nedbalosti, naše Béčko bohužel nepodpořili. Proto jsme do utkání nastoupili v pouhých devíti lidech.

Poměrně brzy jsme inkasovali a prohrávali 0:1. Zanedlouho srovnal Štěpán Rotrekl. Utkání bylo po většinu zápasu víceméně vyrovnané. Někdy jsme měli tlak my, jindy zase Libina. Protože naše střelecká úspěšnost byla opět dost bídná, tak konečné skóre bylo 1:5 v prospěch Libiny.

Na střelecké produktivitě a tvůrčí aktivitě útočníků bude nutné neustále pracovat. Hlavní rozdíly mezi týmy byl v tom, že Libina dokázala své šance využívat, což je naším zásadním problémem. Nejlepšími hráči Uničova byli jednoznačně gólman Jan Zelinka, který předvedl několik výjimečných zákroků, a obránce Dušan Krejčí, který výrazně podpořil útočné akce týmu.

Uničov x Playmakers Prostějov

K utkání proti FBC Playmakers Prostějov B nastoupil Uničov ve změněném složení, do hry nastoupil Tomáš Vojáček a jeho místo na trenérské lavičce zaujal D. Krejčí, bránu pak kryl brankář A-týmu Patrik Šenk. Zápas byl po celou hrací dobu vyrovnaný, jako rozhodující se jevil moment, kdy v oslabení dokázal M. Kobylka vsítit branku a následně Jan Benda vypálil ránu zatažením téměř od poloviny hřiště do horního rohu prostějovské branky. Uničov zvítězil 4:3 a z nedělního dopoledne v Litovli vezl domů zasloužené 3 body.