Mladší žáci v Litovli

13.04.2011 23:13

Předposlední turnaj mladších žáků se odehrál v Litovli. Uničov přijel pouze s 9 hráči do pole. Kupodivu i domácí Tatran jich měl stejný počet. Výjimku tvořil pouze tým Tigers Olomouc s přeplněnou střídačkou.

 

FBC ZŠ U STADIONU UNIČOV – FBC TATRAN LITOVEL  6:0

 

   První utkání s domácí Litovlí byla procházka „růžovým sadem“. Tatran působil od prvního buly velmi zakřiknutě a otázkou bylo kdy dáme první branku. To se nakonec podařilo a neuplynula ani minuta a stav byl 2:0. Hráči domácích se velmi stěží dostávali z vlastní poloviny a i díky tomu se J. Hublar v brance dost nudil. Ve druhém poločase byli sice litovelští daleko aktivnější, ale góly stříleli pouze hráči Uničova.

 

FBC ZŠ U STADIONU UNIČOV – FBC STARHILL  7:1

 

    Střetnutí se Starhillem mělo být daleko vyrovnanější. Mladíci ze Šternberka předtím zle potrápili Tigers Olomouc. Utkání lze zhodnotit takto: Starhill běhal, ale mušku měl naprosto vychýlenou a Uničov střílel branky. A to po celý zápas. Prim hrál V. Polák, který svůj výkon zhodnotil naprosto výstavním sedmým gólem, který vymetl i tu poslední pavučinku v brance.

 

FBS DDM OLOMOUC TIGERS – FBC ZŠ U STADIONU UNIČOV  5:3

 

    V posledním utkání se střetli dva nejlepší týmy na turnaji. Za delší konec provazu tahal tým Olomouce. Bojovnost uničovských nestačila a na výsledku se zřejmě i podepsala absence stálého brankáře. Výhra Olomouce 5:3 byla zasloužená.

 

Sestava:

Brankář: Hublar

Obránci: Mirga, Pavlík, Radil

Útočníci: Skřebský, Svoboda, Čundrle, Zmrzlý, Polák, Nantl