Konec postupových nadějí

16.09.2014 06:13

Konec postupových nadějí, 3. kolo Poháru České pojišťovny byl letos pro uničovské florbalisty opět maximum. Do cesty se jim postavil i pro tento ročník ligový rival SFK Slovan Havířov, který potvrdil svoji výbornou formu z minulé sezóny a na palubovce uničovského gymnázia předvedl opravdu sebevědomý výkon. Domácí tým od samotného začátku bohužel tahal spíše za kratší konec a v konečném součtu tomu odpovídal i výsledek na časomíře. Jedinou světlou vyjímkou byla 3. třetina kdy domácí udělali pár změn v sestavě což vedlo i k částečné úpravě skóre, ale to už bohužel nestačilo. Výsledek utkání se zastavil až za stavu 5:10 pro hostující tým, čímž si Havířov vydláždili pohodovou cestu do 4. kola poháru ČP. 
Tento zápas bohužel uničovští florbalisté nedokázali vyhrát, ale určitě je z čeho si brát ponaučení a inspirace ke zlepšení do dalších, teď už ligových bojů. 
Děkujeme všem, kteří si našli cestu na halu Gymnázia a doufáme, že náš tým přijdete podpořit i na začátek ligy, který startuje již za 14 dní opět na domácí palubovce.

- slovo trenéra k utkání: Chtěli jsme vyhrát, to se nám nepovedlo. Připravoval jsem tým na to, že to bude těžký zápas, a že si musíme dát pozor hlavně na jejich první lajnu v čele s Danišem. Bohužel jsme je neuhlídali, napadali nám tam rychlé góly a pak už se to těžko dohánělo. Do 3 třetiny jsme nastoupili na dvě pětky a hned to bylo něco jiného, soupeře jsme zatlačili skóre už jsme ale neotočili. V poháru končíme, ale na druhou stranu jsme vyhráli 5 ze 6 zápasů, na ligu jsme připraveni, tohle nás posílí.